Cast ‘Nederland Musicalland’ compleet

Maandag 11 november gaat het wervelende theaterconcert Nederland Musicalland in Zaandam in première. De Graaf & Cornelissen Producties presenteert een theaterconcert met het mooiste, beste en leukste uit meer dan 50 jaar puur Hollandse musicalgeschiedenis. Musicalsterren Joke de Kruijf (oa The Phantom of the Opera, Willeke en Chicago) en Bill van Dijk (oa Cyrano, Evita en Wicked) zijn de sterren van deze avond. Zij worden bijgestaan door de jeugdige toptalenten Rosalie de Jong en Rick Sessink die afgelopen theaterseizoen schitterden met hun hoofdrollen in de succesmusical ‘De Jantjes’ en worden begeleid door een swingende band. In dit muzikale feest der herkenning wordt duidelijk hoe ongelofelijk rijk en gevarieerd het aanbod van liedjes uit in Nederland gemaakte musicals is. Nederland Musicalland is tot en met begin maart 2014 in heel Nederland te zien.

Artistiek producent Hans Cornelissen: “Nederland Musicalland bevat natuurlijk de legendarische Annie Schmidt en Harry Bannink musicals zoals Heerlijk duurt het langst en En nu naar bed met evergreens als Vluchten kan niet meer, Zeur niet en ’t is Over. Daarnaast de Nederlandse klassiekers zoals De Jantjes, ’t Schaep met de 5 Pooten en Ja Zuster, nee Zuster met onder andere Westertoren, Wil u een stekkie? en We benne op de wereld om elkaar te helpen, nietwaar?. Ook de zogenaamde jukebox- en autobiografische musicals komen ruim aan bod zoals Toon, Ramses, Doe Maar, Sonneveld, Oh Johnny, Volendam, Willeke, De Zangeres Zonder Naam en Hij Gelooft In Mij. En natuurlijk het uitgebreide oeuvre van Jos Brink en Frank Sanders. Maar ook successen als Tsjechov met de klassieker Vanmorgen vloog ze nog, Soldaat van Oranje, Zeldzaam, De Zoon van Louis Davids, Wat Zien Ik?!, Cyrano, Op Hoop van Zegen en Fien met de parel Om alles en het meesterwerkje Inspiratie uit Joe ontbreken niet. Soms geheel herkenbaar en soms verrassend nieuw uitgevoerd. Met onverwachte medleys en indringende solo’s”.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies