Nieuwe namen bekend verfilming ‘Into the Woods’

De sterrencast van de verfilming van de Tony Award winnende musical Into the Woods lijkt zich uit te gaan breiden. Volgens verschillende bronnen zijn Chris Pine, Jake Gyllenhaal en Emily Blunt in gesprek met regisseur Rob Marshall.

Al eerder werd bevestigd dat Meryl Streep de rol van boze heks zal gaan vertolken. Ook Johnny Depp heeft inmiddels getekend voor de film, hij zal in de huid kruipen van de wolf. De mannelijke hoofdrol (bakker) zal vertolkt worden door Broadway acteur James Corden.

Maar met deze namen is de cast nog niet compleet. Marshall is in onderhandelingen om nog meer grote namen te strikken voor de film. Zo zijn Chris Pine en Jake Gyllenhaal in onderhandeling voor de rollen van de prinsen van Assepoester en Rapunzel. Emily Blunt zal hoogstwaarschijnlijk één van de vrouwelijke hoofdrollen krijgen (bakkersvrouw).

De opnames van de film starten in de herfst in Londen. Wanneer de film in première gaat is nog onbekend.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies