‘Handjes in de lucht’ een musical over obsessieve fans

Acteurs Ara Halici (Cabaret) en Daphne Flint (Fame) spelen hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse musical Handjes in de lucht. De komische voorstelling is van 20 tot en met 23 juni in het Werkteater in Amsterdam te zien.

Het stuk belicht de bijna obsessieve fans van artiesten als Justin Bieber. Wat beweegt deze mensen, die naast foto’s van hun idolen slapen, die alles doen voor een handtekening en die dagen van tevoren in de rij gaan liggen om vooraan te staan bij een concert? De zanger in de musical heeft Ruud Ringo. En als fans bij zijn cd-lancering een avond met Ruud kunnen winnen, hebben sommigen daar letterlijk alles voor over.

Andere rollen worden gespeeld door Alexandra Alphenaar, Nina de la Croix en Hein Gerrits. Handjes in de lucht is een vervolg op de voorstelling Alles of iets die vorig jaar juni in Amsterdam te zien was. De muziek is van Jeroen Sleyfer (Soldaat van Oranje) en de teksten van Allard Blom (Dik Trom). Regisseur Dick van den Heuvel maakte eerder Turks Fruit en Brief voor de koning.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies