WIN Castalbum (CD) Volendam de musical

DEZE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN – Na het succesvolle Volendam de musical tourt De Graaf en Cornelissen producties wederom met alle hits uit Volendam door het land. Dit keer in een gloednieuwe show: Meezingen met Volendam. Een feest der herkenning en een heerlijke theateravond voor iedere muziekliefhebber. Met alle topsongs van de grootste Volendamse artiesten gebracht door vijf jonge toptalenten en een live band. De voorstelling is nog maar tot en met 2 juni te zien (klik hier voor de speellijst).

Om het succes van dit meezingfestijn te vieren, mag Musical Reports in samenwerking met De Graaf en Cornelissen producties 3 exemplaren verloten van het castalbum (CD) van Volendam de musicalVeel van de Volendamse songs uit Meezingen met Volendam staan op dit castalbum (CD).

Wat moet je doen om kans te maken op één van de CD’s? Je kunt via Facebook, Twitter of e-mail kans maken. Meedoen kan tot en met 10 juni.

Twitter: Volg @MusicalReports op twitter en Plaats of retweet de volgende tekst op Twitter (we zijn hier op Twitter te vinden):

Ik volg @MusicalReports en RT dit bericht: Zo maak zo kans op de CD van Volendam de musical/meezingen met Volendam

Facebook: Je maakt kans op Facebook door op ‘Vind ik leuk’ te klikken op onze pagina en het onderstaande bericht te plaatsen:

Ik LIKE MusicalReports op Facebook en deel dit bericht:  Zo maak zo kans op de CD van Volendam de musical/meezingen met Volendam. Meer info over de prijsvraag: http://musicalreports.nl/?p=16413

E-mail: Stuur het antwoord op de onderstaande prijsvraag samen met je naam en adres naar prijsvraag[@]musicalreports.nl

Noem tenminste twee solisten uit meezingen met Volendam die ook te zien waren in Volendam de musical.

Voorwaarden

Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies