Ernst Daniel Smid in M-Lab’s Otis op Parade

Na het succes in M-Lab is Otis deze zomer te zien op Theaterfestival De Parade! Karina Kroft en Frans Heemskerk hebben de productie bewerkt tot een tragikomische mini-musical van 30 minuten die zich geheel afspeelt tijdens de Hollandse feestavond op de Nederlandse ambassade in Burundi. De rol van Otis wordt gespeeld door Ernst Daniel Smid.

Otis of Othello de musical is te zien van 11 t/m 13 juli in Den Haag, 31 juli t/m 4 augustus in Utrecht en 13 t/m 16 augustus in Amsterdam. Jacqueline Boot, Christopher Parren, Céline Purcell, Jorrit Ruijs en Dennis ten Vergert zijn opnieuw van de partij!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies