Marijn Brouwers komt met nieuwe solovoorstelling

Charles Aznavour schreef en zong meer dan 1000 liedjes zoals For me formidable, Hier Encore, La Mamma en She. Hij zong in het Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans, maar niet in het Nederlands. Vandaag, woensdag 22 mei, is hij jarig. Volgend jaar viert hij op deze dag zijn 90ste verjaardag en daarom brengt Marijn Brouwers vanaf mei 2014 Bon Anniveraire naar de Nederlandse theaters. Hiermee geeft hij Aznavour een avondvullend concert gevuld met zijn liedjes – in het Nederlands – cadeau. De hertalingen zijn van o.a Coot van Doesburgh, Joost Prinsen én Marijn Brouwers zelf.

In Bon Anniversaire viert Marijn Brouwers zijn eigen verjaardag. En terwijl hij wacht op het eerste bezoek, komen de mooiste nummers uit het omvangrijke repertoire van Aznavour voorbij. Ruut Weissman tekent voor de regie en de muzikale leiding is in handen van Marc-Peter van Dijk.

Marijn Brouwers is afgestudeerd aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam, Hij speelde onder meer in Five Easy Pieces, Foxtrot, Ciske de Rat en Zorro. Dit seizoen tourde hij met de voorstelling Beste meneer Halsema door het land, welke door pers en publiek lovend werd ontvangen. Beste meneer Halsema gaat vanaf januari 2014 in reprise en is in een speciale editie te zien in het Amsterdamse Concertgebouw op 3 maart 2014 met als speciale gasten: Willem Nijholt en Anne-Marie Jung.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies