Clint Eastwood regisseert ‘Jersey Boys’ verfilming

De succesvolle Tony Award winnende musical Jersey Boys wordt verfilmd. Clint Eastwood zal de regie van ‘ The Four Seasons’, zoals de film gaat heten, op zich nemen. In de zomer beginnen de opnames in Los Angeles.

Jon Favreau zou in eerste instantie de film gaan regisseren, maar vanwege moeizame ontwikkelingen is de samenwerking tussen Favreau en Warner Bros stopgezet. Door eerdere succesvolle samenwerkingen met Eastwood heeft Warner Bros hem aangetrokken als regisseur. John Logan is verantwoordelijk voor het script.

Jersey Boys vertelt het verhaal achter het succes van Frankie Valley & The Four Seasons. Ze dromen ervan om door te breken met hun muziek, maar wanneer deze droom uitkomt blijkt er een grote keerzijde te zitten aan het succes. Stage Entertainment haalt de musical dit jaar nog naar Nederland. Vanaf september zal de musical exclusief te zien zijn in het Beatrix Theater te Utrecht. De hoofdrollen worden vertolkt door René van Kooten, Tim Driesen, Dieter Spileers en Robbert van den Bergh.

Wie deel uit gaan maken van de cast van ‘ The Four Seasons’ en wanneer de film wordt uitgebracht is nog niet bekend.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies