X Factor musical ‘I Can’t Sing!’ volgend jaar te zien in Londen

De musical over de talentenjacht X Factor die eerder nog de werktitel: X Factor – It’s Time to Face the Musical had, heeft  nu een officiële titel gekregen: I Can’t Sing! De musical is vernoemd naar één van de grappigste nummers uit de show.

I Can’t Sing! vertelt het verhaal van Chanice,  een meisje dat nog nooit van de X Factor gehoord heeft. Wanneer ze per ongeluk auditie doet voor de talentenjacht veranderd haar leven voorgoed. De musical geeft een kijkje achter de schermen van de populaire talentenjacht. Regisseur Sean Foley laat weten dat er geen sterrencast te zien zal zijn in de musical, omdat de focus op het verhaal moet liggen. Wie deel uit gaan maken van de cast is nog niet bekend.

De musical, die geschreven is door componist Steve Brown en komiek  Harry Hill wordt geproduceerd door Stage Entertainment UK en Syco Entertainment, het bedrijf van X Factor jurylid Simon Cowell. Het jurylid zal waarschijnlijk mikpunt worden van veel grappen.

De musical I Can’t Sing! zal woensdag 26 maart 2014 haar première beleven in het London Palladium Theater op West End.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies