Musical Memories

Honderdvijftig zangers en dansers van alle leeftijden, een live-band, zes professionals uit de musicalwereld en een uitzinnig publiek. Dat waren de ingrediënten voor Musical Memories, de voorstelling die afgelopen zondag zowel in de matinée als de avondvoorstelling uitverkocht. Een jaar geleden kwam het idee op bij Marc Ramaekers -de producent van Musical Memories- om een avondvullende voorstelling te maken met deelnemers van het Musical Camp, die het podium zouden delen met toppers uit het musicalvak. Het werd een ware trip down memory lane, met nummers uit We Will Rock You, Elizabeth, Annie en nog heel veel meer. Musical Reports was aanwezig bij de matinée en maakte de volgende beelden.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies