Jury ‘Amateur Musical Awards’ compleet

Jacques d’Ancona (recensent, presentator) neemt als voorzitter plaats in de jury van de eerste Amateur Musical Awards welke volgend jaar, op maandag 24 maart zullen worden uitgereikt in het DeLaMar Theater Amsterdam. Eerder zat Jacques d’Ancona in tal van jury’s zoals die voor het Nationale Cabaret en de John Kraaijkamp Musical Awards.

In de jury nemen verder plaats: Marianne van Wijnkoop (casting director), Anouk van Nes (actrice), John ter Riet (acteur), Daniël Cohen (regisseur/vertaler) en Cocky van Huijkelom (kostuumontwerpster). De juryleden ondersteunen de amateur musicalproducties en willen door middel van hun bijdrage aan deze Awards alle gepassioneerde betrokkenen aanmoedigen om nog meer mooie producties te maken.

De Stichting Amateur Musical Awards is trots dat het initiatief van musicalprijzen voor amateurs zo goed wordt ontvangen. Een paar dagen na de bekendmaking hebben al duizenden mensen de website www.amateurmusicalawards.nl bezocht en zijn er al twintig aanmeldingen binnen. In Nederland zijn er meer dan honderd amateurgezelschappen actief met musicaltheater en zij kunnen zich zelf met hun productie aanmelden om in aanmerking te komen voor de Awards. De nominatiecommissie nomineert vervolgens in twaalf categorieën een aantal kansmakers, waarna de jury beslist wie er met een Award naar huis gaan. De Amateur Musical Awards, maandag 24 maart 2014 in Theater DeLaMar Amsterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies