Lara Grunfeld is ‘Maria’ in Jesus Christ Superstar

Met de allerlaatste auditieronde achter de rug, is de cast voor de Rotterdamse Jesus Christ Superstar compleet! Lara Grunfeld (High School Musical en We Will Rock You) staat als Maria naast zowel Bill van Dijk (Pilatus), Ruud van Overdijk (Jezus), Dennis ten Vergert (Judas), als 12 studenten en 80 Rotterdamse amateurzangers.

De rol van Kajafas zal worden gespeeld door Guido Gottenbos, in seizoen 2005/2006 understudy van de rol in de Joop van de Ende-versie. Naast hem zal Arthur Roffelsen te zien zijn als Annas.

Vanaf donderdag 6 juni is het mogelijk om kaarten de kopen voor de voorstellingen van Jesus Christ Superstar die plaats vinden van 13 t/m 22 september in een oude loods in de haven van Rotterdam. Kaarten zijn te koop vanaf €26 euro via het nieuwe Luxor Theater Rotterdam, www.luxortheater.nl.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies