King Kong bestiert de planken in Melbourne

28 mei 2013 zijn in Melbourne (Australië) de try-outs begonnen van King Kong de musical. 15 juni gaat deze spektakel musical in première in het Regent Theatre.

Na vijf jaar van ontwikkelen is dit miljoenen kostende “monster” project sinds anderhalve week op de planken te zien. Met een cast van ruim 40 mensen wordt het epische verhaal van King Kong ten tonele gebracht.

De hoofdrol is weggelegd voor de puppeteers (poppenspelers) in de cast. Zij brengen de ruim zes meter grote Zilverrug Gorilla tot leven op het toneel. Het betreft hier wellicht de meest geavanceerde pop op het toneel ooit.

Bekijk hieronder de eerste scenebeelden van dit bijzondere project en oordeel zelf.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies