Soldaat van Oranje verwelkomt miljoenste bezoeker

Eergisteravond is de miljoenste bezoeker van Soldaat van Oranje – De Musical feestelijk ontvangen in de TheaterHangaar op voormalig Vliegbasis Valkenburg in Katwijk. Producenten Fred Boot en Robin de Levita heetten de bezoeker persoonlijk welkom met bloemen en champagne en overhandigden een, speciaal voor de miljoenste bezoeker ontworpen, ingelijst affiche van de voorstelling.

De producenten en de cast werden bij aankomst in de TheaterHangaar op de landingsbaan gefeliciteerd door ambassadeur van de voorstelling Robert ten Brink. Hij overhandigde een See Tickets Award voor het behalen van een miljoen bezoekers. Soldaat van Oranje – De Musical is tot en met december 2013 te zien in de TheaterHangaar op voormalig Vliegbasis Valkenburg in Katwijk (bij Leiden).

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies