Sandra Bullock in onderhandeling voor rol in ‘Annie’

Oscarwinnares Sandra Bullock gaat waarschijnlijk de rol van de strenge Miss Hannigan vertolken in de filmremake van Annie. De actrice is momenteel in onderhandeling voor de rol, zo meldt The Wrap.

Al eerder werd bekend gemaakt dat de negenjarige Quvenzhane Wallis de rol van Annie gaat vertolken. Dit jaar werd zij genomineerd voor een Oscar voor haar rol in de film Beasts of the Soutern Wild. Jamie Foxx zal in de huid kruipen van Benjamin Stacks, een personage dat gebaseerd is op die van Daddy Warbucks. De namen van een aantal andere karakters zijn ook aangepast voor de remake.

In de film zullen een aantal Annie klassiekers te horen zijn, die geschreven zijn door Charles Strous en Martin Charnin. Een aantal nummers zullen echter aangepast worden door rapper Jay-Z. De remake wordt geproduceerd door Overbrook Entertainment, het bedrijf van Will Smith. Will Gluck zal de film gaan regisseren.

De opnames van Annie zullen augustus dit jaar van start gaan. De film zal volgend jaar met kerst te zien zijn in de Amerikaanse bioscopen. De Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies