Cast Assepoester, het tamelijk ware verhaal voorgesteld

Klokslag vijf voor twaalf heeft Musical van Vlaanderen op 13 juni met veel trots de cast van Assepoester, het tamelijk ware verhaal voorgesteld.

Charlotte Campion kwam als beste uit de audities om de hoofdrol van Assepoester te vertolken. Aan haar zijde zullen volgende sterren schitteren: Laurenz Hoorelbeke (meneer het Prinske), Sébastien De Smet (reporter), Ann Van den Broeck (Vicieuza), Joris De Beul (Leopold, de vader), Fleur Brusselmans (Tristessa), Maaike Cafmeyer (Depressiva) en Daisy Thys (Tante Snös).

Creatieve duizendpoot Stany Crets tekende voor tekst en regie. De choreografie wordt verzorgd door Martin Michel. Ad Van Dijk schreef de muziek en de arrangementen, Niek Kortekaas verzorgt het decor en Erik Vernieuwe ontwerpt de kostuums voor deze nieuwe musical.

Musical van Vlaanderen brengt tijdens de kerstvakantie (seizoen 2013/2014) deze eigenzinnige versie van Assepoester in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent. Assepoester, het tamelijk ware verhaal blijft een echte familievoorstelling. Deze Cretsiaanse versie volgt het sprookje zoals we het kennen, maar door de ogen van ‘een reporter’; soms grappig, soms triest, soms verwarrend, maar altijd tamelijk waar!

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies