‘Into The Woods’ volgend jaar kerst in de bioscoop

De filmbewerking van Stephen Sondheims musical Into The Woods heeft een officiële releasedatum gekregen. Kerstmis 2014 zal de film, geregisseerd door Rob Marshall, te zien zijn in de bioscoop.

In september dit jaar starten de opnames van Into The Woods in Londen. Al eerder werd een deel van de cast bekend gemaakt. Emily Blunt zal de rol van bakkersvrouw vertolken, Meryl Streep die van heks en Johnny Depp kruipt in de huid van de wolf. Jake Gyllendaal en Chris Pine zijn nog in onderhandeling voor de rollen van de prinsen. Ook James Corden, Megan Hilty, Tracey Ullman en Christine Baranski zijn in onderhandeling voor de rollen van respectievelijk de bakker, stiefzus, Jack’s moeder en Assepoesters stiefmoeder.

James Lapine, schrijver van het boek, is ook verantwoordelijk voor het script van de film. De nummers die Sondheim schreef voor de musical zullen ook te horen zijn in de verfilming, evenals nieuw materiaal dat hij speciaal voor de film heeft geschreven. Zo krijgt Meryl Streeps personage een nieuw nummer en is er een duet geschreven voor de bakker en zijn vrouw, ‘Rainbows’.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies