Megan Hilty en Sean Hayes wederom samen in televisieserie

Megan Hilty en Sean Hayes zullen na Smash wederom samen te zien zijn in een televisieserie. In de nieuwe komedie Sean Saves The World speelt Hilty de beste vriendin van Hayes.

Een maand geleden maakte NBC bekend dat de musicalserie Smash geen derde seizoen zal krijgen. Hoofdrolspeelster Megan Hilty zal echter niet lang stilzitte, ze heeft wederom een rol te pakken in een serie van de Amerikaanse zender NBC. In Sean Saves The World zal ze samenwerken met Sean Hayes, die in meerdere afleveringen van het tweede seizoen van Smash een gastrol vertolkte.

Hilty zal in de huid kruipen van Liz, de beste vriendin en collega van het personage van Hayes. De actrice vervangt Lindsay Sloane, die de rol van Liz speelde in de pilot van de serie. Hayes speelt een gescheiden homovader, die net de volledige zorg voor zijn dochter Ellie (Sami Isler) heeft gekregen. Op werk moet hij zijn nieuwe baas (Thomas Lennon) tevreden zien te houden. Sean zal een balans moeten vinden tussen zijn persoonlijke leven en zijn werk.

Sean Saves The World zal vanaf de herfst iedere donderdag om 9 uur te zien zijn op NBC.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies