Sterren op Station Haarlem

Musical on Demand presenteert oktober 2013 tot en met juni 2014 Sterren op het Station. Een selectie van 9 voorstellingen, nergens anders te zien, stuk voor stuk uitgevoerd door professionele muziektheater artiesten. Alle voorstellingen zijn te zien in de prachtige monumentale wachtruimte van Station Haarlem.

Sterren op het station wordt gepresenteerd door Musical on Demand. Dit productiebureau is in 2012 opgericht met als doel om (delen van) musical producties op maat te produceren voor bedrijven en particulieren. Sterren op het Station komt voort uit de steeds groter wordende wens van Artiesten om zich te blijven ontplooien. Een lastig werkveld met veel aanbod van en weinig vraag naar artiesten zorgt hiervoor.

Een greep uit het programma:

SuuS – Nu of nooit!: Soloprogramma van Suzan Seegers, winnares van een John Kraaijkamp Musical Award.

Engelen op je pad: Soloprogramma van Edwin Schimscheimer, begeleider/arrangeur/componist voor o.a. Willeke Alberti, Paul de Leeuw en Ruth Jacott.

Glamouricious: OperaEtcetera, sopranen Ingrid Stijsiger, Bauwien van der Meer en Jackie van Oppen in een eigentijds klassiek programma.

Aangeraakt door Liefde: met o.a. Zilveren Harp winnares Carmen Sars en Radio2 presentator, Stefan Stasse.

Hats off to broadway: Soloprogramma van Jimmy Hutchinson, zangcoach van half zingend Nederland.

Daarnaast zijn er vele jonge professionals te zien: The JukeBoxBoys (Beat the Best), Daan Smits (Soldaat van Oranje), Yoran de Bont (Urinetown), Esri Dijkstra (Daddy Cool), Gerben Grimmius (Les Misérables), Silke Rosanne (Conservatorium Rotterdam), Nicole Rushing (Guildford School of Acting), Gerlinde Vliegenthart (Tarzan, Les Misérables) en Desi van Doeveren (Spring Awakening).

Sterren op het station trapt op 7 oktober 2013 af met Volkomen Klootloos van Job Bovelander, Rick Sessink en Stefan de Kogel. Deze drie heren stonden vorig seizoen samen op de planken in de titelrollen in de succes musical de Jantjes. Meer info, het complete programma en kaarten (€ 15,00 tot € 25,00): www.sterrenophetstation.nl.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies