Hoofdrol voor Neil Patrick Harris op Broadway

Producer David Binder heeft bekend gemaakt dat Neil Patrick Harris op Broadway te zien zal zijn in de musical Hedwig and the Angry Inch. De acteur, die vooral bekend is van de tv-serie How I Met Your Mother, zal de rol van Hedwig vertolken.

Harris, die onlangs nog de Tony Awards presenteerde, laat weten dat hij blij en bang tegelijk is om in de huid van Hedwig te kruipen. ‘Het is een once in a lifetime rol  en ik kan niet wachten om aan dit avontuur te beginnen.’

Hedwig and the Angry Inch is een musicalkomedie over een rock en roll band waarvan Hedwig, een transseksueel, de leadzangeres is. Het script is afkomstig van John Cameron Mitchell, de muziek is geschreven door Stephen Trask. Tony Award winnaar Michael Mayer gaat de musical regisseren. De musical begon als Off-Broadway productie in 1998 en werd in 2001 verfilmd.

De rest van het creatieve team, de cast en de locatie worden later bekend gemaakt. Lente 2014 zal de musical te zien zijn op Broadway.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies