Jonathan Demoor understudy Oliver Barret IV in Love Story

Jonathan Demoor is de vervanger van Freek Bartels voor de hoofdrol van Oliver Barret IV in Love Story. Love Story vertelt het tijdloze liefdesverhaal, gebaseerd op het succesvolle en gelijknamige boek van Erich Segal. Oliver Barret IV is een veelbelovende rechtenstudent die zijn hart verliest aan Jenny (gespeeld door Celinde Schoenmaker), een muziekstudente uit een arbeidersgezin. Hun liefdesverhaal is even mooi als tragisch.

Jonathan: “ Naast mijn aandeel in het ensemble kijk ik er uiteraard erg naar uit om me de rol van Oliver eigen te maken. Love Story is een romantisch, intrigerend liefdesverhaal met een dramatische wending waarin Oliver en Jenny de rode draad zijn. Hij maakt gedurende de voorstelling een grote, emotionele ontwikkeling door die me echt te gek lijkt om te spelen!”

Jonathan studeerde in 2010 cum laude af aan het Tilburgse Conservatorium aan de opleiding Muziektheater en behaalde daar in 2012 zijn Master of Music (laureaat). Afgelopen seizoen gaf Jonathan gestalte aan de dubbelrol van Klein Duimpje/Duim in de nieuwe Sprookjesboom de Musical: Een Gi-ga-gantisch Avontuur. In 2012 speelde Jonathan in Next to Normal de rol van Henry. Voor deze rol ontving hij een Musicalworld Award in de categorie Beste Doorbraak. Eerder was Jonathan te zien in de musical, Les Misérables (Belgische versie), Oliver, Pinokkio, Kuifje & de Zonnetempel en Je negeert de waarheid. Ook vertolkte hij een gastrol in de televisieserie Kinderen geen bezwaar.

Love Story gaat over de rechtenstudent Oliver, die uit een rijke familie komt, en verliefd wordt op Jenny, muziekstudente en afkomstig uit een arbeidersgezin. De twee besluiten om te trouwen tegen de wil van de vader van Oliver. Jenny geeft haar eigen droom om concertpianiste te worden op om Oliver te kunnen onderhouden tijdens zijn studie. Die beslissing brengt haar in conflict met haar liefhebbende vader. Na zijn afstuderen sluit Oliver zich aan bij een advocatenkantoor in New York en het paar besluit om een kind te krijgen. Wanneer dit niet meteen lukt bezoekt Jenny een dokter. De volgende dag valt hun wereld uiteen… Er zijn vele liefdesverhalen, er is maar één Love Story!

De cast van deze musical bestaat uit elf acteurs, met in de hoofdrollen Freek Bartels en Celinde Schoenmaker. Vanaf november 2013 is Love Story te zien in de Nederlandse theaters. www.musicals.nl/lovestory

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies