Cameron Diaz speelt Miss Hannigan in verfilming ‘Annie’

Sandra Bullock heeft besloten de rol van Miss Hannigan in de nieuwe verfilming van Annie niet aan te nemen. Sony is echter als snel met een vervangster gekomen: Cameron Diaz zal nu de rol gaan vertolken.

Al eerder werd bekend gemaakt dat Oscarwinnares Quvenzhane Wallis rol van Annie gaat spelen. Het personage krijgt, net als andere personages, een andere naam: Isabella. Jamie Foxx speelt Benjamin Stacks, het personage dat gebaseerd is op Oliver Warbucks.

Regisseur Will Gluck is van plan de musical Annie in een compleet nieuw jasje te steken. Het oorspronkelijke script van Emma Thompson wordt herschreven en een aantal van de nummers zullen worden aangepast door Jay-Z. De film wordt geproduceerd door het bedrijf van Will Smith en zijn vrouw Jada Smith: Overbrook Entertainment.

Naar verwachting is de film met kerst 2014 in de bioscoop te zien.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies