Deborah de Ridder speelt Marilyn Monroe in nieuwe Vlaamse musical

Marilyn, River of no return is een nieuwe musical van Vlaamse makelij van productiehuis Luccratief. Deborah de Ridder voert de cast aan als het icoon Marilyn Monroe. Verder bestaat de cast uit Hilde Norga, Jan Schepens, Steven Colombeen, Sébastien de Smet, Leendert de Vis, Matthew Michel en Dirk van de Merlen.

In deze nieuwe Vlaamse musical daalt een befaamd Amerikaans journalist (Jan Schepens) af in het turbulente leven van deze wereldbefaamde Hollywoodster en wordt geconfronteerd met een mysterieuze dame. Een dame die meer was dan het domme sexy blondje. Wat heeft haar schizofrene moeder (Hilde Norga), haar jeugd, haar vele relaties en de contacten met de Kennedy’s, te maken met haar toch wel merkwaardige overlijden.

Marilyn, River of no return vertelt een verhaal vol passie, spanning en een vleugje humor. De voorstelling kent hartverwarmende muziek (Sam Gevers en Kirt Hollants) die live gebracht zal worden door een vijfkoppig orkest. Het script is geschreven door Jos Dom en de regie wordt gevoerd door Luc Stevens. De choreografie wordt verzorgd door Florian Boutonnier.

Marilyn, River of no return is vanaf 7 november 2013 en 1 december 2013 te zien in het Fakkel theater te Antwerpen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies