Kaartverkoop nieuwe Lloyd Webber “Stephen Ward” van start

Op 3 december 2013 starten de try-outs van de nieuwe Andrew Lloyd Webber musical: Stephen Ward. De kaartverkoop is vandaag (28 juni) gestart.

Stephen Ward zal te zien zijn in het Aldwych Theatre op het Londense West End. De wereld première van deze door Richard Eyre geregisseerde musical staat gepland voor 19 december 2013.

Andrew Lloyd Webber, bekend van Cats, Phantom of the opera en Sunset Boulevard, schreef de muziek. Christopher Hampton schreef het script. Don Black, met wie Lloyd Webber eerder al samenwerkte aan o.a. Sunset Boulevard, schreef de liedteksten. Rob Howell tekende voor het decorontwerp en Stephen Mear tekende voor de choreografie.

Stephen Ward is gebaseerd op het Profumo schandaal dat zich in begin jaren ’60 in Engeland afspeelde. John Profumo, ten tijde minister van Defensie, kreeg in 1961 een korte affaire met een 19-jarige callgirl. Toen bleek dat Profumo ook een affaire onderhield met Yevgeni Ivanov, de militair attaché van de ambassade van de Sovjet Unie, werd deze in den beginne onschuldige zaak, een zaak van nationale veiligheid.

Casting details zijn nog niet bekendgemaakt. Kijk voor meer informatie, kaarten en het laatste nieuws op de officiële website: stephenwardthemusical.com.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies