Europese tour ‘A Chorus Line’

De revival van de musical A Chorus Line, die momenteel te zien is in het London Palladium, stopt na 6 maanden op 31 augustus. Oorspronkelijk zou de musical tot januari 2014 te zien zijn op West End.

Volgens het persbericht zijn de producenten bezig met het plannen van een Europese tour, voorafgaand aan de Engelse tour die in de herfst van 2014 van start moet gaan. Volgens het bericht zal A Chorus Line  te zien zijn in Duitsland, Frankrijk en Nederland.

Producer Mark Goucher laat weten dat hij erg trots is op de productie en bedankt de cast en crew voor hun uitzonderlijke werk. ‘Het was een privilege om deze bijzondere show nieuw leven in te blazen in Londen en we zullen erg verdrietig zijn als de show stopt.’ De West End productie van  A Chorus Line, die februari dit jaar opende, werd genomineerd voor Best Musical Revival bij de Olivier Awards. Actrice Leigh Zimmerman won Best Performance in a Supporting Role voor haar rol als Sheila. De rest van de cast bestaat uit Scarlett Strallen (Cassie), John Patridge (Zach) en Victoria Hamilton-Barritt (Diana). De musical is geregisseerd door Bob Avian.

De Europese tourdata zijn nog niet bekendgemaakt.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies