Nieuw materiaal voor Nederlandse “Love Story”

Komend theaterseizoen (2013/2014) brengt Stage Entertainment de musicalbewerking van Erich Segal’s Love Story naar de Nederlandse theaters. Deze musical, die bij haar West End première slechts uit één akte bestond, zal bij de komende Nederlandse première uit twee aktes bestaan.

In een gesprek over Love Story vertelt Freek Bartels (Oliver) aan Musical Reports dat er wijzigingen aan de voorstelling zijn aangebracht voor de Nederlandse productie. Celinde Schoenmaker voegt daar aan toe dat de Nederlandse productie een twee-akter zal zijn. Dit terwijl het oorspronkelijke stuk uit één akte bestond. Volgens Bartels is er dan ook nieuw materiaal geschreven voor de Nederlandse productie. Vanaf november 2013 is de Nederlandse productie van Love Story te zien in de theaters.

Bekijk onderstaand de video met de interviews die Musical Reports had met Celinde Schoenmaker en Freek Bartels over Love Story.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies