Cast ‘Klaas Vaak de musical’ compleet

Dit najaar staat een nieuwe familievoorstelling op de planken van het Efteling Theater: de sprookjesmusical Klaas Vaak. Onder andere Vajèn van de Bosch, bekend van de musical Droomvlucht en The Voice Kids, speelt samen met haar zus Venna de rol van kikkerprinses. Hiermee keert Vajèn weer terug naar de Efteling waar zij in 2010 haar opvallende debuut maakte in de musical Droomvlucht.

De 6 volwassen hoofdrollen in de sprookjesmusical worden gespeeld door Diederik Rep (Klaas Vaak), Willem-Jan Stouthart (Uil), Eline Schmidt (Heks), Karel Simons (Kat), Hein Gerrits (hoofdzandkabouter), Sabrine Hallewas (zandkabouter). De 4 vaste kinderrollen worden afwisselend gespeeld door Vajèn van den Bosch, Venna van den Bosch, Manouk Pluis (Kikkerprinses), Eva van Kolsteren, Juliana Zijlstra, Mandy de Lee (Roodkapje), Hugo Wagenmakers, Kobe Verdonck, Sem Bach (Hans), Échica Florijn en Roosmarijn Otten (Grietje).

In totaal spelen maar liefst 607 kinderen mee in de nieuwe sprookjesmusical van de Efteling. Iedere voorstelling zijn behalve de vaste cast, ook 7 ‘nieuwe’ kinderen te zien op het podium. Deze kinderen spelen eenmalig mee in de voorstelling en vertolken de rol van zandkabouter.

Voor meer informatie en tickets www.eftelingtheater.com.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies