Ellen Pieters toegevoegd aan cast “Hij gelooft in mij”

Ellen Pieters wordt vanaf half juli de vaste invaller voor de rol van Friedel van Galen in de musical Hij Gelooft in Mij. Doris Baaten blijft in principe de meeste voorstellingen de rol van de moeder van Rachel Hazes spelen. Wanneer Pieters voor het eerst op gaat als Friedel van Galen is nog niet bekend.

Ellen studeerde in 1991 af aan de Kleinkunstacademie. In 2011 – 2012 trad zij in de voetsporen van Mary Servaes in de muzikale theaterproductie De Zangeres zonder Naam. Het afgelopen theaterseizoen speelde Ellen de solovoorstelling Shirley Valentine. Op televisie was ze jarenlang te zien in Klokhuis van de NPS en had rollen in diverse televisieseries waaronder het populaire, satirische consumentenprogramma Ook dat nog! en in Kopspijkers waar ze tot mei 2002 onderdeel uitmaakt van het cabaretforum. Speelde verder in talloze theaterproducties waaronder De Gelukkige Mandarijn, De Andere Sexe en Zwanenzang.

Hij Gelooft in Mij is het muzikale verhaal over het leven van André Hazes en is exclusief te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.  Het script is geschreven door Kees Prins en Frank Ketelaar, de regie is in handen van Ruut Weissman. De hoofdrollen worden gespeeld door Martijn Fischer (André Hazes), Chantal Janzen (Rachel Hazes), Tina de Bruin, Cees Geel, Hajo Bruins en Doris Baaten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies