Glee-acteur Cory Monteith overleden

Cory Monteith, de Canadese acteur die jarenlang de rol van Finn Hudson in Glee vertolkte, is zaterdag dood aangetroffen in een hotelkamer in Vancouver, Canada. Politie heeft dit bevestigd. Het hotelpersoneel vond hem levenloos op zijn kamer toen hij te laat was met uitchecken. De doodsoorzaak is nog onbekend, maar er wordt niet uitgegaan van geweld.

Monteith heeft recent nog in een afkickkliniek gezeten; een overdosis wordt als doodsoorzaak niet uitgesloten. Na de autopsie op maandag 15 juli zal er mogelijk meer bekend worden.

De acteur brak door in de rol van Finn Hudson in Glee. Daarnaast heeft hij vele kleinere rollen gespeeld in televisieseries en films. Hij werd de afgelopen jaren voor meerdere awards genomineerd (Teen Choice, Screen Actors Guild en People’s Choice), vier keer won hij. Monteith had een relatie met Lea Michele, die in Glee  zijn directe tegenspeelster en “love interest” Rachel Berry speelde.

Cory Monteith

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies