M-Lab opent seizoen met voorstelling ‘Circus’

Het theaterseizoen van M-Lab opent dit jaar met een spektakel. De nieuwe productie “Circus” is gebaseerd op de roman “They Shoot Horses, Don’t They?” van Horace McCoy. Voor deze productie heeft artistiek leider Sieta Keizer de samenwerking gezocht met jong talent wat resulteert in een bruisend en barbaars optreden. De première van “Circus” is op maandag 7 oktober 2013 in het Theater M-Lab in Amsterdam-Noord.

“We zijn pas iemand als we gezien en gehoord worden. Identiteit is belangrijker dan ooit! Erkend worden is een verslavende behoefte.” Dit uit zich in een groot openhartigheids “Circus”waar alles gereduceerd wordt tot hapklaar tussendoortje. Geen verbeeldingskracht, maar reality.

Marius, gespeeld door David Lucieer, een dromerige jongen die filmregisseur wil worden, komt per ongeluk terecht in een realityshow. In deze show worden de deelnemers fysiek en mentaal tot het uiterste gedreven. Ze strijden allemaal voor hetzelfde doel: roem. Dus krijgt het publiek wat het wil. Alles voor de kijkcijfers. Componist en bandleider van Storybox, Helge Slikker, schreef de muziek van “Circus” en zweept het publiek en de acteurs op tot extase.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies