Soldaat van Oranje volgend jaar te zien in Londen?

Harvey Goldsmith is aangewezen om de voorstellingen van Imagine Nation (o.a. Soldaat van Oranje) te produceren in Londen en de rest van de wereld. Goldsmith is bekend als de promotor van Live Aid, Live 8 en Cirque du Soleil in de Royal Albert Hall.

Goldsmith heeft de intentie om Soldier of Orange, zoals de voorstelling in het Engels heet, in 2014 in Londen op de planken te brengen. Op dit moment is Goldsmith opzoek naar een geschikte locatie. Als optie noemt hij het Olympic Park in Stratford. In september komt de website van de productie online, en volgend jaar moeten de eerste voorstellingen gespeeld worden.

Ook Japan, het Midden-Oosten en drie verschillende Amerikaanse producenten hebben interesse in Soldaat van Oranje de musical. Tevens werkt Imagine Nation op dit moment aan een voorstelling gebaseerd op het dagboek van Anne Frank. Ook deze voorstelling wordt gemaakt met internationale intenties.

Imagine Nation is een bedrijf uit 2012 en opgericht door producent Robin de Levita en tv-producent Kees Abrahams.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies