UK tour ‘Peter Pan Arena Tour’ uitgesteld

Vandaag berichtte de Engelse theaterwebsite “What’s on stage” dat de Britse tour van Peter Pan, the never ending story van Music Hall voorlopig van de baan is. De Britse tour is uitgesteld. Dit wordt bevestigd door een bericht van de producent op de officiële Facebook pagina van de productie.

Tevens heeft één van de hoofdrolspelers op Twitter laten weten geen deel meer uit te maken van de cast. “I am sorry to say that I will no longer play Captain Hook in Peter Pan – the Never Ending Story” aldus Milan van Weelden.

Door introductie van nieuwe speellocaties is de UK tour wegens logistieke redenen verplaatst naar december 2013 / januari 2014. De eerste voorstellingen in Engeland zullen nu, in plaats van in augustus, in december worden gespeeld. Zie onderstaand de nieuwe speellijst:

Birmingham NIA: 13-15 December 2013
Nottingham Capital FM Arena: 21-23 December 2013
Leeds First Direct Arena: 26-27 December 2013
Manchester Arena: 29-30 December 2013
London Wembley Arena: 2-4 January 2014
Glasgow The SSE Hydro: 10-12 January 2014
Newcastle Metro Radio Arena: 15-16 January 2014

Kaarten voor de Nederlandse voorstellingen (24 tot en met 27 oktober) in Ahoy zijn steeds te koop via Seetickets. Als je echter kaarten voor de twee extra voorstellingen op 23 oktober in België (Vorst Nationaal) via de officiële website probeert te reserveren krijg je een foutmelding. Ook uit de agenda van Vorst Nationaal is de voorstelling verdwenen.

‘Peter Pan, The Never Ending Story’ is een arenaspektakel van wereldformaat, geproduceerd door het Vlaamse bedrijf Music Hall. Naast de hoofdrollen van Peter Pan, Wendy, de Lost Boys en Kapitein Haak geeft een internationaal ensemble van acrobaten, stuntmannen- en vrouwen, dansers en magiërs gestalte aan de piraten, indianen en alle andere personages. Het hartverwarmende en mooi neergezette verhaal van Peter Pan is het ideale uitstapje voor het gezin. Niet eerder zag u zo’n arenaspektakel met de bekendste hits aller tijden en dat alles op het grootste musicalpodium ooit. Achttien HD-projectoren zorgen ervoor dat op het podium van maar liefst 1600 vierkante meter constant andere werelden worden gecreëerd.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies