Weense ‘Deloris van Cartier’ te zien in Nederlandse Sister Act

Musicalster Ana Milva Gomes speelt vanavond voor het eerst in de Nederlandse Sister Act. Ana Milva Gomes speelde eerder in Wenen de rol van Deloris van Cartier. Vanwege de vakantie van haar huidige productie in Wenen was dit een uitgelezen kans voor haar om eindelijk in de Nederlandse productie van Sister Act te kunnen staan.

Gomes heeft gister haar eerste doorloop gehad en heeft in korte tijd de Nederlandse tekst (vertaald door Martine Bijl) ingestudeerd. Ana Milva Gomes (geboren in Den Haag): “Het is een droom die uitkomt, ik mag eindelijk in mijn moedertaal deze prachtige rol enkele keren vertolken.” Na dit korte uitstapje gaat Ana Milva Gomes terug naar Wenen. Ana Milva speelt nog tot en met 25 juli naast hoofdrolspeelster Carolina Dijkhuizende rol van Deloris van Cartier.

De musical Sister Act is de hele zomer 7 keer per week te zien in het AFAS Circustheater Den Haag.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies