Willemijn Verkaik speelt Donna in Duitse ‘Mamma Mia!’

Vandaag werd bekend gemaakt dat Willemijn Verkaik te zien zal zijn als Donna in de Duitse productie van Mamma Mia!.

Verkaik is vanaf volgende week slechts drie maanden te zien als Donna. De Duitse productie van Mamma Mia! is te zien in Stuttgart. Verkaik is hier geen onbekende. Eerder speelde ze in Stuttgart van 2007 tot en met 2010 de rol van Elphaba in Wicked. Vanaf november keert de internationale musicalster weer terug naar het vertrouwde groen uit Wicked. Dit keer zal Verkaik de zwaartekracht bezweren op West End. Eerder deed zij dit al in Nederland, Duitsland en op Broadway.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies