‘Glee’ gaat door na overlijden Cory Monteith

Ondanks het overlijden van acteur Cory Monteith gaat de hitserie Glee gewoon door. De productie neemt een pauze van twee weken, zodat de schrijvers en producers een nieuwe verhaallijn voor het vijfde seizoen kunnen bedenken.

Zaterdag 13 juli werd Cory Monteith dood aangetroffen in een hotelkamer in Vancouver. Uit de autopsie bleek dat de acteur is overleden aan overdosis heroïne in combinatie met alcohol. De lijkschouwer sprak van een tragisch ongeluk en denkt niet dat Monteith opzettelijk een einde aan zijn leven heeft gemaakt.

Alle betrokken van de serie maken zich met name zorgen om actrice Lea Michele laat een bron aan In Touch weten. Michele en Monteith hadden namelijk een relatie. ‘Iedereen hoopt dat het weer goed zal gaan met Lea.’

De bron laat In Touch weten dat de acteur een grote verhaallijn zou krijgen aan het begin van het vijfde seizoen. De schrijvers en producers nemen nu de tijd om te bedenken wat ze met Finn Hudson, het personage dat Monteith speelde, gaan doen. Oorspronkelijk zouden ze aan het eind van deze maand beginnen met de opnames voor seizoen 5.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies