Kooza is Adembenemend

Het is misschien geen musical zoals waarover jullie op deze website meestal lezen, maar KOOZA, de voorstelling van Cirque du Soleil die momenteel te zien is in Knokke (België) is zeker een ritje naar onze zuiderburen waard! Het gebeurt niet heel vaak dat er een show van deze klasse relatief in de buurt te zien is; hierna gaat de voorstelling alleen nog naar Moskou en Parijs. Cirque du Soleil staat bekend om het grootse spektakel, visuele perfectie en stunts waarvan je hart regelmatig overslaat. Clowns, bovenmenselijke acrobatiek, halsbrekende toeren met het “wheel of death”… Het is slechts een begin van wat er allemaal te zien is. Nog tot en met 18 augustus kan je de voorstelling bezoeken in Knokke.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies