‘The Jungle Book’, eerder in Europa dan op Broadway?

The Jungle Book, de nieuwe musical van Disney, is misschien eerder te zien in Europa dan op Broadway. De musical zou grote overeenkomsten hebben met The Lion King en daarom voorlopig nog niet te zien zijn op Broadway.

The Jungle Book is momenteel te zien in het Goodman Theatre in Chicago, waar de show verlengd is tot en met 18 augustus. De musical is geregisseerd door Mary Zimmerman. The Jungle Book, over het jongetje Mowgli die opgroeit in het oerwoud, is gebaseerd op de boeken van Rudyard Kipling en de animatiefilm uit 1967.

Thomas Schumacher van Disney Theatrical Productions laat aan Variety weten: ‘ The Jungle Book is niet The Lion King, maar het heeft wel overeenkomsten, en daar moeten we voorzichtig mee zijn’. Disney wil daarom eerst de Europese markt onderzoeken voor de nieuwe musical. Een andere mogelijke markt voor de musical is India. Schumacher gaat het land zelfs later dit jaar bezoeken, om te kijken of The Jungle Book en andere Disney musicals hier positief ontvangen zullen worden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies