Hoofdrollen voor Idina Menzel en LaChanze in nieuw musical ‘If/Then’

Idina Menzel en LaChanze, beiden winnares van een Tony Award, zullen de hoofdrollen gaan vertolken in de nieuwe musical If/Then. Ook Anthony Rapp zal deed uit gaan maken van de cast.

If/Then is een nieuwe musical van de makers van Next To Normal, waarmee ze de Pulitzerprijs voor drama en verschillende Tony Awards binnensleepte. De muziek is afkomstig van Tom Knitt, het script en de liedteksten van Brian Yorkey. De musical wordt geregisseerd door Michael Greif.

If/Then vertelt het verhaal van Elizabeth (Menzel), een vrouw die vlak voor haar 40ste verjaardag besluit om terug te verhuizen naar New York. Ze wil opnieuw beginnen met een nieuw huis, nieuwe vrienden en ze wil haar carrière nieuw leven inblazen. Maar zelfs in haar, met zorg samengestelde, nieuwe leven zal de kleinste beslissing en de meest toevallige ontmoeting grote gevolgen hebben. If/Then is een romantische musical over hoe keuzes en toeval kunnen botsen en we van de uitkomst gaan leren houden.

De musical zal haar wereldpremière op 5 november 2013 beleven in het National Theatre in Washington, waar de musical tot en met 8 december te zien zal zijn. If/Then is vanaf 4 maart 2014 te zien in het Richard Rodgers Theatre op Broadway. Op 27 maart zal de musical daar in première gaan.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies