Componist Damon Intrabartolo onverwacht overleden

Damon Intrabartolo, die onder andere de muziek componeerde voor de off-Broadway musical Bare, is onverwacht op 39 jarige leeftijd overleden.

Op dinsdag 13 augustus overleed Intrabartolo in zijn woonplaats Arizona. De componist werd slechts 39 jaar oud. De oorzaak van zijn dood is niet bekend gemaakt.

Intrabartolo was componist en mede-scenarist van de musical Bare: A Pop Opera. De musical vertelt het verhaal van twee homoseksuele jongens die op een Katholieke school hun ‘verboden’ liefde geheim proberen te houden. Naast deze succesvolle musical is Intrabartolo vooral bekend van zijn werk als arrangeur en dirigent van muziek van bekende Hollywoodfilms. Hij werkte mee aan onder andere X-men, Gothika, Superman Returns en Fantastic Four. Ook heeft hij de muziek, gecomponeerd door Stephen Trask, van Dreamgirls gearrangeerd en uitgevoerd.  

Intrabartolo was voor zijn overlijden nog bezig met het componeren van een nieuwe musical: Ride… a pop fable.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies