Wederom acteur uit Spiderman-musical gewond

Donderdagavond is een acteur uit musical Spiderman: Turn Off The Dark gewond geraakt tijdens de voorstelling. Daniel Curry, één van de acteurs die Spiderman speelt, kwam met zijn been vast te zitten in een luik tijdens een nummer.

Curry werd meteen afgevoerd naar het ziekenhuis en de voorstelling werd onmiddellijk stopgezet. Hoe ernstig de verwondingen van de danser zijn is niet bekend. Curry is niet het eerste castlid van de Spiderman-musical die gewond raakt tijdens de voorstelling. Tijdens een try-out viel Christopher Tierney tijdens een vliegscène van het plafond. Hij had een schedelbreuk, een gebroken schouderblad, vier gebroken ribben en drie gebroken wervels. Als gevolg hiervan moesten de veiligheidsprocedures worden aangepast en werd de première een paar maanden uitgesteld.

Actrice Natalie Mendoza liep eerder een hersenschudding op en verliet de show. Een stuntman, Richard Kobak, klaagde de producers zelfs aan nadat hij een hersenschudding had en verschillende verwondingen.

Welke maatregelen de producers zullen nemen na dit ongeval is nog niet bekend.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies