Cast M-Lab productie ‘Circus’ bekend

Het theaterseizoen van M-Lab opent dit jaar met een spektakel. De nieuwe productie “Circus” is gebaseerd op de roman “They Shoot Horses, Don’t They?” van Horace McCoy. Castleden zijn o.a. Lottie Hellingman, David Lucieer, Kevin Hassing en Daniel Boissevain. Voor deze productie heeft artistiek leider Sieta Keizer de samenwerking gezocht met jong talent wat resulteert in een bruisend en barbaars optreden. De première van “Circus” is op maandag 7 oktober 2013 in het Theater M-Lab in Amsterdam-Noord.

Marius, gespeeld door David Lucieer, een dromerige jongen die filmregisseur wil worden, komt per ongeluk terecht in een realityshow. In deze show worden de deelnemers fysiek en mentaal tot het uiterste gedreven. Ze strijden allemaal voor hetzelfde doel: ROEM. Dus krijgt het publiek wat het wil. Alles voor de kijkcijfers.

“We zijn pas iemand als we gezien en gehoord worden. Identiteit is belangrijker dan ooit! Erkend worden is een verslavende behoefte.” Dit uit zich in een groot openhartigheid Circus waar alles gereduceerd wordt tot hapklaar tussendoortje. Geen verbeeldingskracht, maar reality. Componist en bandleider van STORYBOX, Helge Slikker, schreef de muziek van Circus en zweept het publiek en de acteurs op tot extase. De complete cast:

Victoria: Lottie Hellingman
Marius: David Lucieer
Max: Kevin Hassing
Lilli: Fancy Arensman
Johannes: Olivier Bracke
Chelsea: Marloes van der Sterre
Jeffrey: Jan Volwater
Maud: Sofie Habets
Franky: Christine van Stralen
John: Daniel Boissevain
Just: Helge Slikker

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies