Ger Savelkoul understudy in Jesus Christ Superstar

De cast is rond, de repetities zijn van start en nu is ook de understudy van de hoofdrollen bekend! Ger Savelkoul zal als understudy fungeren voor de mannelijke hoofdrollen Jezus en Judas in Jesus Christ Superstar. De voorstellingen vinden plaats van 13 tot en met 22 september 2013 in een loods in de haven van Rotterdam.

Benieuwd naar Ger Savelkoul als Judas? Vrijdagavond 20 september en zaterdagmiddag 21 september zal Ger te zien zijn tussen de bestaande 117 koppen tellende cast.

Ger Savelkouls professionele muzikale carrière begint, na twee jaar MusicAllFactory in Tilburg en Conservatoriumlessen van zangpedagoog Edward Hoepelman, in 2003 bij “Jeans 13, Lucky Numbers”. In datzelfde jaar is hij winnend finalist in het tv-programma “Una Voce Particolare” met het nummer ‘Gethsemane’. Na nog een seizoen “Jeans 14, More Music” volgen Stage Entertainmentproducties “Jesus Christ Superstar”, “The Wiz” en “Ciske de Rat” en een hoofdrol in de NJMT-productie “Kruistocht in Spijkerbroek”.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies