Inge Ipenburg in tweede ‘Arthur musical’ te zien

Momenteel is de nieuwe Nederlandse familiemusical ‘Arthur en de strijd om Camelot’, van producent I&L Entertainment, te zien in de Nederlandse en Vlaamse theaters.  Ruud van Overdijk is te bewonderen als Arthur die terug gaat in de tijd om daar vervolgens het verhaal van zijn lievelingsboek ‘Koning Arthur’ zelf mee te maken. De officiële première zal plaatsvinden op 27 oktober 2013 in theater Markant in Uden.

Vanaf december 2014 is deel 2 van het Koning Arthur-drieluik te zien. ‘Arthur en het geheim van Excalibur’. In dit nieuwe avontuur zal niemand minder dan Inge Ipenburg de rol van ‘the lady of the lake’ gaan spelen. Inge kreeg grote landelijke bekendheid door haar memorabele rollen in o.a. Goede tijden Slechte tijden en Westenwind. Tevens was ze te zien in programma’s als Wie is de mol en Dancing with the stars. Volgend jaar zal ze te zien zijn in haar solovoorstelling ‘My brilliant divorce’.

De muziek van het tweede avontuur zal wederom gemaakt worden door componist Bas van den Heuvel. Bas werkt samen met de grootste artiesten van Nederland. Hij maakte muziek voor o.a. Idols, X Factor en Op zoek naar… Tevens is Bas pianist en/of bandleider bij diverse grote concerten en heeft hij een eigen studio in Soundwise, Amsterdam. De overige cast en creatives zullen in de loop van volgend jaar bekend worden gemaakt.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies