Nieuwe namen bekend verfilming ‘Jersey Boys’

Variety heeft het gerucht bevestigd dat Vincent Piazza een rol in de verfilming van de musical Jersey Boys gaat vertolken. Piazza zal te zien zijn als Tommy Devito.

Tevens is bevestigd dat actrice Renee Marino de rol van Mary Delgado gaat spelen. Momenteel is zij in diezelfde rol te zien op Broadway. Donnie Kehr zal te zien zijn als Norm Waxman, Joey Russo als Joe ‘Joey’ Pesci en Jeremy Luke als Donnie. Er zijn geruchten dat John Lloyd Young de rol van Frankie Valli zal gaan spelen en Micheal Lomenda die van Nick Massi. Deze geruchten zijn echter nog niet bevestigd.

Al eerder werd bekend gemaakt dat maffiabaas Angelo ‘Gyp’ DeCarlo vertolkt zal worden door Christopher Walken, Erich Bergen zal te zien zijn als Bob Gaudio, Johnny Cannizzaro als Nick DeVito en Mike Doyle als Bob Crewe.

Jersey Boys vertelt het verhaal van één van de populairste popgroepen uit de jaren ´60: Frankie Valli & The Four Seasons. De musical was voor het eerst te zien in 2008 op West End en zal dit jaar nog te zien zijn in het Beatrix Theater te Utrecht.

De opnames van de film, die geregisseerd wordt door Clint Eastwood, beginnen in september. John Logan en Rick Elice zullen het theaterscript, afkomstig van Marshall Brickman, bewerken tot een filmscript. Wanneer de film in de bioscoop te zien is, is nog niet bekend.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies