Stage Entertainment bewerkt Tv-serie “Moeder, ik wil bij de Revue” tot musical

Joop van den Ende Theaterproducties ontwikkelt momenteel een musicalbewerking van de succesvolle televisieserie Moeder, ik wil bij de Revue.

Het creatieve team bestaat onder anderen uit André Breedland en Maurice Wijnen (beiden eerder medeverantwoordelijk voor Ciske de Rat – de musical en Petticoat), regisseur Carline Brouwer (Sister Act) en Job Gosschalk die eerder als creatief producent nauw betrokken was bij de televisieserie geproduceerd door NL Film in samenwerking met Kemna & Zonen.

De nieuwe productie staat vooralsnog gepland voor theaterseizoen 2014-2015.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies