Marijn Brouwers roept opnieuw hulp in van ‘Voor de kunst’

Dit seizoen is Marijn Brouwers in de Nederlandse theaters te zien met Bon Anniversaire waarin hij de mooiste nummers van Charles Aznavour ten gehore brengt – in het Nederlands. Aansluitend bij deze theatervoorstelling hoopt hij komende lente een cd uit te brengen met hetzelfde repertoire. Afgelopen weekend werd de bijbehorende crowdfunding campagne in het Amsterdamse Concertgebouw gelanceerd, de plek waar Aznavour in 2002 aan zijn afscheidstournee begon.

Geïnteresseerde donateurs kunnen via Voordekunst.nl bij dragen aan de realisatie van het album. Binnen acht weken hoopt Brouwers het benodigde bedrag bij elkaar te werven en in ruil voor een donatie biedt hij diverse tegenprestaties aan waaronder workshops en een huiskamerconcert. Steunen kan vanaf €10,- en de campagne loopt tot en met zondag 27 oktober aanstaande. De release van het album staat gepland op 22 mei 2014, de dag waarop Aznavour 90 jaar hoopt te worden.

Brouwers is afgestudeerd aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Hij speelde onder meer in Five Easy Pieces, Foxtrot, Ciske de Rat en Zorro. Onlangs toerde hij door Nederland met Beste meneer Halsema, een muzikaal eerbetoon aan Frans Halsema. Zowel de voorstelling als het album oogsten veel lof van pers en publiek. Deze voorstelling gaat dit seizoen in reprise.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies