Jersey Boys betrekken het Beatrix Theater

Op woensdag 4 september arriveerde de cast van Jersey Boys bij het Beatrix Theater, waar op 22 september deze swingende musical over het leven van Frankie Valli & The Four Seasons  in première zal gaan.

Na een glas champagne en een welkomstwoord van directeur Alex Keizer had hoofdrolspeler Tim Driesen de eer als eerste het theater te betreden. Zijn mede-Boys René van Kooten, Dieter Spileers, Robbert van den Bergh en de rest van de cast volgden hem de laatste repetitiedagen in.

Bekijk onderstaand de foto’s die onze fotograaf maakte van deze middag en de officiële castfoto’s.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies