Yentl met Vera Mann uitgesteld

De ‘One Woman Musical’ Yentl met Vera Mann, die dit najaar in de Nederlandse theaters te zien zou zijn, is uitgesteld. In de afgelopen maanden is hard gewerkt aan de productie, maar wegens de nauwe betrokkenheid en inspraak van de rechthebbenden van Yentl heeft het maakproces ernstige vertraging opgelopen.

De vertalingen van de songs zijn inmiddels met enthousiasme door de oorspronkelijke schrijvers goed bevonden, echter zijn er nog vele artistiek inhoudelijke punten die op goedkeuring wachten. Producent Blue Sky Theaterproducties, AT Theater en Vera Mann zijn daarom genoodzaakt de voorstelling dit seizoen niet door te laten gaan. Het doel is om Yentl in seizoen 2014-2015 alsnog naar de Nederlandse theaters te brengen.

“Ik vind het echt vreselijk om na maanden zo hard werken, met een fantastisch team, toch dit bericht uit te moeten sturen. Het was voor mij een droom die uitkwam en dat is het natuurlijk nog steeds! Maar we hebben nu eenmaal met andere partijen te maken die er ook belang bij hebben dat de voorstelling de kwaliteit krijgt die het verdient. Het blijkt een enorm lang proces, dat als gevolg heeft dat we Yentl dit seizoen niet kunnen spelen.”

De vele mensen die reeds een kaartje hebben gekocht, krijgen zo spoedig mogelijk bericht van hun theater.
Yentl is een productie van Blue Sky Theaterproducties op initiatief van AT Theater.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies