Broadwaydebuut voor Michelle Williams

Actrice Michelle Williams zal begin 2014 haar debuut maken op Broadway. Ze zal de rol van Sally Bowles in de musical Cabaret gaan vertolken.

Cabaret vertelt het verhaal van een zangeres die in het begin van de jaren 30 carrière probeert te maken in Berlijn, waar de nazi’s langzaam maar zeker aan de macht komen. In de nachtclub De Kit Kat Klub proberen Sally en de ceremoniemeester van de club de bezoekers hun zware leven te doen vergeten. Ondertussen wordt Sally verliefd op Clifford Bradshaw, een homoseksuele Amerikaanse auteur.

Michelle Williams was onder andere te zien in de films Brokeback Mountain, Blue Valentine en My Week With Marilyn. Naast Williams zal Alan Cumming te zien zijn in de musical. Sam Mendez zal hoogstwaarschijnlijk de regie op zich nemen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies