Pers Preview Flashdance

De pers mocht komen kijken bij de montage van de musical Flashdance. Musical Reports was aanwezig en kreeg twee nieuwe songs te horen uit de musical. Flashdance is dé grootste reizende musical van komend theaterseizoen en is exclusief te zien in de grootste regiotheaters van Nederland.

Anouk Maas (Alex), Carry Tefsen (Hanna) en Jim Bakkum (Nick) zullen de hoofdrollen op zich nemen in dit theaterspektakel, waarin dans centraal staat. De dynamische choreografieën van o.a. de hoofdchoreograaf van So You Think You Can Dance Roy Julen en regisseur en choreograaf Martin Michel zullen de basis vormen voor deze gloednieuwe dansmusicalsensatie.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies