Suzan Seegers zingt Toon Hermans

Vanaf vrijdag 27 september aanstaande is Suzan Seegers in de Nederlandse theaters te zien met Suus zingt Toon. Een voorstelling waarin zij uniek materiaal van Toon Hermans ten gehore brengt. Nederlandstalige nummers die in Toons archieven gevonden zijn en die hij hooguit een enkele keer zelf zong. Maurice Hermans, zoon van Toon en groot fan van Suzan, juicht toe dat deze veelzijdige theatervrouw met haar geheel eigen schwung het unieke materiaal van zijn vader nieuw leven inblaast. Bijzonder detail is dat geen enkel nummer van Toon voor Suzan getransponeerd hoefde te worden naar een andere toonsoort. Suus zingt Toon.is een productie van OpusOne en wordt geregisseerd door Frans Schraven. De muzikale begeleiding is in handen van Marc-Peter van Dijk. De voorstelling is tot en met 29 november te zien.

Suus zingt Toon op de Uitmarkt

Suzan Seegers zong tijdens de Amsterdamse Uitmarkt van 2013 voor het eerst een paar liedjes uit haar programma Suus zingt Toon. Musical Reports was hierbij aanwezig en maakten onderstaande fotoreportage.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies